Μαίρη Μπάρκουλη – Πυρ και μανία με την Δέσποινα Βανδή – Χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε
Δείτε την ανάρτησή της που λίγα λεπτά μετά διέγραψε
Έξαλλη με τη Δέσποινα Βανδή είναι η Μαίρη Μπάρκουλη. Όλα ξεκίνησαν από τα σχόλια που έκανε η τραγουδίστρια στον Νίκο Μπάρκουλη για την ερμηνεία του στο live του J2US.
Ο νεαρός τραγούδησε με την Εβελίνα Νικόλιζα την «Κιβωτό» ωστόσο η Δέσποινα Βανδή δεν ήταν ευχαριστημένη με την προσπάθειά τους.
«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής Νικόλα, αλλά σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Ένιωσα την αμηχανία σου. Δεν το υποστήριξες» ήταν το σχόλιο της τραγουδίστριας, το οποίο και ενόχλησε την μητέρα του Νίκου.
Με μία ανάρτησή της τα έβαλε με την κριτή του σόου και μάλιστα αποκάλυψε ότι ο γιος της ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς.
Έγραψε χαρακτηριστικά
«Κυρία Βανδή χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε… ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΤΟ VOICE.. Είναι στον τόνο λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία, όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν το τι θα κάνουν στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο.. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά… Οκ δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε.
Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα.. Αλλά δεν θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν.. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΉΣΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.. ΟΣΟ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ..».
Λίγο μετά το συγκεκριμένο ποστ κατέβηκε
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442