Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γέβτιτς και Σένκεφελντ δίνουν άλλη αίγλη στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Γέβτιτς και Σένκεφελντ δίνουν άλλη αίγλη στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός Β’ και ΑΕΚ Β΄ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Λεωφόρο, έχοντας προσθετικές… ενέσεις ποιότητας στις τάξεις τους.

Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει κατεβάσει… ρολά, ελεώ εθνικών ομάδων, με τη δράση να μεταφέρεται στα γήπεδα της Super League 2. Εκεί που είναι προγραμματισμένο σήμερα (15:00, Cosmotesport 3) το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού Β΄ με την ΑΕΚ Β΄. Ενα ματς που θα έχει έντονο… άρωμα από την πρώτη κατηγορία της χώρας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας από την Κηφισιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στη Λεωφόρο για το 2 στα 2 μετά και την εντός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας.

Γέβτιτς εναντίον Σένκεφελντ

Τόσο οι «πράσινοι» όσο και οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στις τάξεις τους… γρανάζια από τις πρώτες ομάδες τους.  Τις προσπάθειες των γηπεδούχων θα ενισχύσει ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Μετά από 7 ολόκληρους μήνες, ο έμπειρος στόπερ επιστρέφει στην δράση, αγωνιζόμενος με τη δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού». Κόντρα στην ΑΕΚ του Οφρυδόπουλου, ο 30χρονος παίκτης θα δοκιμάσει την ετοιμότητα του και θα καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά την πολύμηνη απουσία από το χορτάρι.

Από τη μεριά της ΑΕΚ, μετά τον Μιχάλη Μπακάκη που έδωσε το παρών στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Καλαμάτα, λεπτά συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ντάρκο Γέβτιτς. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός είχε αποκομίσει τραυματισμό στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τώρα δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα. Ετσι, μετά από συνεννόηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο 28χρονος άσος της Ένωσης θα αγωνιστεί κόντρα στους «πράσινους». Άλλωστε, είναι μια καλή ευκαιρία για τον Γέβτιτς να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το παράδειγμα του Ίνγκασον

Βεβαίως, δεν είναι μόνο η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός που χρησιμοποιούν παίκτες από την πρώτη ομάδα. Είναι και ο ΠΑΟΚ, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ρίχνει χθες (13/11) στη μάχη τον Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ισλανδό στόπερ να τον δικαιώνει.

Ο Ίνγκασον έδωσε το παρών σε δεύτερο συνεχόμενο ματς με την β ομάδα των «ασπρόμαυρων», βρίσκοντας και τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο έμπειρος αμυντικός έβγαλε 90λεπτο για πρώτη φορά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, χαρίζοντας τον βαθμό στον Δικέφαλο στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ουσιαστικά, μόνο ο Ολυμπιακός δεν έχει χρησιμοποιήσει παίκτες από την πρώτη ομάδα, με το σύνολο του Άριελ Ιμπαγάσα να επικρατεί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα με 3-1.

Γέβτιτς και Σένκεφελντ θα δώσουν μια διαφορετική… νότα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, σε μια μάχη που θα πέσουν κορμιά για το τρίποντο.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024