Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκληρή κριτική στον Μαγκουάιρ για τον πανηγυρισμό του

Σκληρή κριτική στον Μαγκουάιρ για τον πανηγυρισμό του

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δέχτηκε έντονη κριτική από πρώην διεθνείς για τον πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε στο ματς της Αγγλίας με την Αλβανία

Έντονη κριτική για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε εναντίον της Αλβανίας το βράδυ της Παρασκευής, στο εμφατικό 5-0 της εθνικής Αγγλίας, δέχτηκε από πρώην διεθνείς παίκτες ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο τρόπος που πανηγύρισε όταν άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό (έβαλε τα χέρια του στα αυτιά του γονατιστός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει στους επικριτές του) θεωρήθηκε «περιττός» και «υπεράνω» από σπουδαίους άσους του πρόσφατου παρελθόντος, εξαιτίας των κακών εμφανίσεών του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην αρχηγός των Κόκκινων Διαβόλων Ρόι Κιν περιέγραψε επανειλημμένα τον πανηγυρισμό ως «ντροπιαστικό», ενώ ο άλλοτε επιθετικός της Αγγλίας και της Τότεναμ Ζερμέιν Ντεφόου παραδέχτηκε ότι ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ «άφησε μια πικρή γεύση στο στόμα των ανθρώπων».

«Όχι, δεν απευθύνθηκα σε κανέναν, ήταν μια κίνηση με το γόνατο, προφανώς έβαλα τα χέρια μου στα αυτιά μου» εξήγησε ο Μαγκουάιρ μετά τον αγώνα και πρόσθεσε:

«Είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φυσικά και θα δεχτώ κριτική όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Το περιμένω αυτό, αλλά δεν απευθύνθηκα σε κανέναν.

Το να σκοράρεις για τη χώρα σου είναι υπέροχο συναίσθημα. Το πρώτο γκολ σε έναν κρίσιμο προκριματικό, ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι… πόσο σημαντικό ήταν το πρώτο γκολ».

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση του Μαγκουάιρ, λέγοντας ότι είχε μια συνομιλία μαζί του νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κάτι που βοήθησε τον αμυντικό να «συγκεντρωθεί περισσότερο» πριν από τους διεθνείς αγώνες.

«Είναι οπαδός του Χαλκ Χόγκαν; Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε αυτός ο πανηγυρισμός. Είναι ένας υπέροχος παίκτης… ήταν στην ομάδα του Euro» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχει επιστρέψει πιο γρήγορα, διότι είναι το είδος του παίκτη που έχει τεράστια συνείδηση για να βοηθήσει την ομάδα του. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που κρύβονται στο δωμάτιο θεραπείας όταν υπάρχει πίεση. Δεν το έχει κάνει αυτό και το σέβομαι πάρα πολύ».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024