Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Περικλή Κονδυλάτο - «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;»

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Περικλή Κονδυλάτο – «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;»

O σχεδιαστής ρωτήθηκα από την Φαίη Σκορδά για τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει και για την προσπάθειά του μετά να τις «μαλακώσει»

Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε στο Πρωινό και κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις που είχαν προηγούμενες δηλώσεις του για το ελληνικό #metoo.

O σχεδιαστής ρωτήθηκα από την Φαίη Σκορδά για τις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει και για την προσπάθειά του μετά να τις «μαλακώσει».

«Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα» απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ανταπάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές… Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά. «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει» απάντησε ο ίδιος.

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» θέλησε να απαντήσει η Φαίη Σκορδά και διάβασε τις προκλητικές δηλώσεις του. «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024