Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρσεναλ – Γουότφορντ 1-0 – Νίκη με άρωμα τετράδας για την Αρσεναλ

Αρσεναλ – Γουότφορντ 1-0 – Νίκη με άρωμα τετράδας για την Αρσεναλ

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η Αρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να επικρατεί της Γουότφορντ με 1-0 και βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα – Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Εβερτον και Τότεναμ, στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στην Premier League στο πάγκο των Σπιρουνιών.

Το τρένο της Άρσεναλ δεν κάνει στάσεις. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στην Premier League, μετά το 1-0 κόντρα στην Γουότφορντ και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την τετράδα του πρωταθλήματος. Χρυσό σκόρερ για τους Κανονιέρηδες ο Σμιθ Ρόου, με τον Άγγλο μέσο να σημειώνει το 5ο τέρμα τους τελευταίους δυο μήνες.

Συνολικά, η λονδρέζικη ομάδα είναι αήττηση από τις 28 Αυγούστου. Οταν ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 5-0 στο Έτιχαντ. Από εκεί και πέρα, έχει πραγματοποιήσει μια αήττητη διαδρομή 7 αγώνων (5 Ν, 2Ι), με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς, όσους έχει και η 4η Γουέστ Χαμ, η οποία φιλοξενεί (18:30) την Λίβερπουλ.

H Άρσεναλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, σκόραρε με τον Σάκα, ωστόσο μετά από χρήση του VAR, το γκολ του Άγγλου μεσοεπιθετικού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 33΄, οι Κανονιέρηδες κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ δεν κατάφερε να νικήσει από τα 11 βήματα τον Φόστερ.

Τελικά, η λύτρωση για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, ήρθε στο 56΄. Ο Γουάιτ έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Σμιθ Ρόου που έκανε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ, δεν έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κρατήσει εύκολα μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Αρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Ταβάρες, Λοκονγκά, Μέιτλαντ Νάιλς, Σμιθ Ρόου (87’ Ελνενί), Σακά (90+3′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (69’ Όντεγκαρντ)

Γουόφορντ: Φόστερ, Φεμένια, Κάθκαρτ (90+4′ Φλέτσερ), Ενκουλού, Ρόουζ, Τουφάν (62’ Ζοάο Πέδρο), Κούτσκα, Σισοκό, Σαρ, Ντένις (74’ Ερνάντεθ), Κινγκ

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024