Big Brother – Τριάδα «φωτιά» στον τάκο – Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση
Θα καταφέρει η δοκιμασία του βέτο να αλλάξει τα δεδομένα;
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το live της Παρασκευής. Οι συγκάτοικοι ανυπομονούν αλλά συγχρόνως έχουν και άγχος, καθώς ως είθισται κάποιος θα πει «αντίο».
Ποιος θα είναι αυτός;
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (3/11) οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Η αποχώρηση της Σαμάνθας την περασμένη Παρασκευή έφερε αναταράξεις κι έτσι η παρέα της έπρεπε να σκεφτεί τον τρόπο που θα ψηφίσει.
Κάθε εβδομάδα οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν διαρκώς και τα κριτήρια ποικίλλουν για τις αρνητικές ψήφους.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν, για αυτήν την εβδομάδα είναι η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος Δούνης και ο Νάσος Ντάλλης.
Μάλιστα, ο Νάσος είχε και μια διαφωνία με την Ευδοκία για τα τρόφιμα.
«Είμαι ο μόνος που σου μιλάω και σου λέω ότι οι τροφές δεν βγαίνουν για όλους. Έλα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα ξεκάθαρα γιατί αφήνει υπόνοιες», της είπε.
- Πότε ανοίγει η πλατφόρμα ρύθμισης δανείων σε ελβετικό φράγκο – Τα κριτήρια (πίνακες)
- Η σπουδαία κίνηση του Γουόρντ: Σκόραρε και φίλησε το σήμα του Ολυμπιακού (vid)
- Αρκάς: Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
- Πορτογαλία: Σήμερα Κυριακή ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών – Φαβορί ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών
- Ιδού η απορία: Πολλά και μικρά ή λίγα και μεγάλα γεύματα μέσα στη μέρα;
- Ο Τζόκοβιτς ως σημαία

