Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η μη πρόβλεψη rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων πιστών στις εκκλησίες, στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, είχε φέρει αναταράξεις, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να αναζητήσει μια στρατηγική εξόδου από αυτή την κατάσταση.
Έτσι, το θέμα συζητήθηκε σήμερα το πρωί στο Μεγάρου Μαξίμου. Αμέσως μετά, γύρω στις 09:30, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ανέλαβε να επικοινωνήσει με την Αρχιεπισκοπή, προκειμένου να βρεθεί μια λύση που θα ήταν ρεαλιστική και εφαρμόσιμη.
Η ενεργοποίηση της Αρχιεπισκοπής ήταν σημαντική και κάπως έτσι, στη 1 το μεσημέρι, εξεδόθη η εγκύκλιος από τον Γραμματέα της Ιεράς Συνόδου, έστω και αν η Σύνοδος είχε συνεδριάσει χθες χωρίς να θίξει το ζήτημα.
«Άλλωστε, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την αρχή της πανδημίας έχει βάλει πλάτη στην πολιτεία, σε μια σειρά ζητημάτων, προτάσσοντας πάντα την επιστήμη. Ο ίδιος, δε, πολλές φορές έχει μιλήσει για την αξία του εμβολιασμού» τόνισε Γ. Ευγενίδης στο δελτίο του Star.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας