Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook. Ο κ. Στάμκος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για το ενδιαφέρον του κόσμου και τις ευχές, ενώ πρόσθεσε ότι επειδή είναι εμβολιασμένος, έχει μεγάλες πιθανότητες να μην νοσήσει βαριά.
Η ανάρτησή του
«Ήρθε η ώρα να χτυπήσει και τη δική μου πόρτα ο κοροναϊός. Θα αναγκαστώ να μείνω μακριά από το Δημαρχείο για λίγες μέρες, αλλά ελπίζω ότι θα είμαι σύντομα κοντά στους συνδημότες και τους συνεργάτες μου.
Δεν μου έχει ξανατύχει όλα αυτά τα χρόνια να υποχρεωθώ να λείψω 10 μέρες από τον δήμο αλλά η τεχνολογία μας βοηθάει να δουλεύουμε και από το σπίτι. Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές. Να μην ανησυχείτε -έχω πάνω από 85% πιθανότητα να το περάσω σαν απλό κρύωμα.
Θεωρώ ότι το οφείλω στα εμβόλια και σας παρακαλώ να μην αργείτε να τα κάνετε κι εσείς. Να είμαστε πάντα καλά!».
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).