Γουίλ Σμιθ – Σοκάρει ομολογώντας «σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου»
Ο Γουίλ Σμιθ κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ζωή του στο νέο του βιβλίο Will
Ο Γουίλ Σμιθ έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην παιδική του ηλικία.
Ο 53χρονος ηθοποιός πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια ζώντας με τον πατέρα του και τη μητέρα του στη Φιλαδέλφεια.
Ο ίδιος εξήγησε ότι λίγο έλειψε να γίνει πατροκτόνος κάτι που αναφέρει και στο βιβλίο του. Ο Γουίλ Σμιθ σκέφτηκε αρκετές φορές να σκοτώσει τον πατέρα του εξαιτίας της κακοποίησης που υπέστη η μητέρα του.
Σοκαριστικές αναφορές
Σε ένα απόσπασμα από τα νέα του απομνημονεύματα, με τίτλο «Will», που δημοσιεύτηκαν στο People, ο Σμιθ αποκαλύπτει το οδυνηρό περιβάλλον της πρώιμης ζωής του στη Φιλαδέλφεια με τον πατέρα του, Γουίλαρντ Κάρολ Σμιθ, και τη μητέρα Καρολάιν Μπράιτ – και πώς επηρέασε τη μετέπειτα ζωή του με τον πατέρα του, τον οποίο φρόντιζε όσο πάλευε με τον καρκίνο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, αλλά ήταν επίσης παρών σε κάθε μου δραστηριότητα και ρεσιτάλ», γράφει ο 53χρονος ηθοποιός. «Αν και ήταν αλκοολικός, σε κάθε πρεμιέρα ταινίας μου ερχόταν νηφάλιος. Άκουγε κάθε δίσκο μου και επισκεπτόταν κάθε στούντιο, όπου έγραφα ή έκανα γυρίσματα».
Και συνεχίζει: «Όταν ήμουν εννέα χρονών, έβλεπα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφαλιού τόσο δυνατά που εκείνη κατέρρεε. Την είχε δει μέχρι να φτύνει αίμα». Οι δυο τους τελικά χώρισαν όταν ο Σμιθ ήταν έφηβος και χώρισαν το 2000. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή το 2016.
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
- Σοβαρό τροχαίο στη Μεσαρά: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442