Αντιμέτωποι με κατηγορίες για απάτη, υπεξαίρεση, κακοδιαχείριση και πλαστογραφία εγγράφου θα βρεθούν ενώπιον της ελβετικής δικαιοσύνης οι πρώην πρόεδροι της FIFA και της UEFA, Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί, αντίστοιχα.
Αυτό ανακοίνωσε το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, στο πλαίσιο της έρευνας για παράνομη διευθέτηση πληρωμής 2.000.000 ελβετικών φράγκων.
Μετά το πόρισμα του γενικού εισαγγελέα, εναπόκειται πλέον στο Ομοσπονδιακό Ποινικό Δικαστήριο της Μπελινζόνα να επικυρώσει αυτό το κατηγορητήριο και να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε δίκη κατά των πρώην επικεφαλής της διεθνούς και της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.