Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιμιλία Υψηλάντη για Κιμούλη - «Δεν άσκησε κακουργηματικού τύπου βία σε μένα. Δε ξέρω αλλού»

Αιμιλία Υψηλάντη για Κιμούλη – «Δεν άσκησε κακουργηματικού τύπου βία σε μένα. Δε ξέρω αλλού»

Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη για τις γυναικοκτονίες, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τις γυναικοκτονίες, για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Γιώργο Κιμούλη.

Η πετυχημένη ηθοποιός δήλωσε για τις γυναικοκτονίες ότι «όποιος δεν έχει δύναμη και νιώθει αδύναμος, το αναπληρώνει αυτό με την βίαιη συμπεριφορά. Οι γυναίκες τους λυπούνται τους βίαιους συντρόφους τους.. Και έτσι γίνονται δυο φορές σκλάβες» δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην κάμερα του Πρωϊνού.

«Η τιμωρία είναι απαραίτητη. Είναι απαραίτητη για την ύπαρξής μας σαν κοινωνία. Δε θέλω να μπω στην παγίδα της λύπησης και του οίκτου και της συμπάθειας. Η Δικαιοσύνη αποφαίνεται. Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν συνεργάτης μου, το γνωρίζετε. Είναι ένας άνθρωπος που σαν ηθοποιό τον θεωρώ πολύ καλό και είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης. Η Δικαιοσύνη όμως θα αποφασίσει. Θα ήταν καλό και πολλοί συνάδελφοι να μη δικαιολογούν δημόσια όσους κατηγορούνται. Δημιουργούν συγχύσεις» είπε η ηθοποιός.

Για τον Γιώργο Κιμούλη είπε πως δεν συγκρίνεται η περίπτωση των καταγγελιών προς το πρόσωπό του με τις υπόλοιπες καταγγελίες.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι υπ’ ευθύνη σας θα πάτε να ταλαιπωρηθείτε φρικτά πάνω στη σκηνή», είπε η Αιμιλία Υψηλάντη, διευκρινίζοντας ωστόσο πως δεν είναι όμως κακουργηματικού χαρακτήρα η πίεση και η ψυχολογική βία που ασκεί, τουλάχιστον για μένα, αυτό που ξέρω εγώ. Δεν ξέρω πώς έχει φερθεί αλλού» κατέληξε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024