Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιουβέντους σε ελεύθερη πτώση

Γιουβέντους σε ελεύθερη πτώση

Η Γιουβέντους ηττήθηκε σε ακόμη μία αγωνιστική, παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας και αυτήν τη στιγμή δείχνει ανίκανη να σηκώσει κεφάλι

Τραγωδία… Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μέχρι τώρα πορεία στη σεζόν για τη Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Για ακόμη μία αγωνιστική η Γηραιά Κυρία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Βερόνα, μένοντας έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς «τρίποντο».

Μια ακόμη φορά που η Γηραιά Κυρία απογοήτευσε και έδειξε ανίκανη να… καθαρίσει έναν αντίπαλο χαμηλότερου επιπέδου. Όπως και με τη Σασουόλο, έτσι και με τη Βερόνα οι ποδοσφαιριστές του Αλέγκρι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών και ηττήθηκαν δίκαια, μένοντας στη μέση της βαθμολογίας.

Η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματά της επαληθεύουν και τη βαθμολογική της συγκομιδή, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αλέγκρι, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως η Γιούβε είναι αυτήν τη στιγμή μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, δηλώνοντας ουσιαστικά πως για την ώρα μοιάζει περισσότερο με… μικρομεσαία ομάδα παρά με το μεγαθήριο που ξέρει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης.

Και πράγματι έτσι είναι, καθώς τα στατιστικά της Γηραιάς Κυρίας είναι τραγικά. Με τα δύο γκολ που σκόραρε ο Σιμεόνε χθες η Γιουβέντους έφθασε στα 15 γκολ παθητικό, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 11 αγωνιστικών.

Ένας αριθμός-ρεκόρ, καθώς η ομάδα του Τορίνο είχε να δεχτεί τόσα γκολ ύστερα από 11 αγωνιστικές από τη σεζόν 1961/62, όταν είχε τερματίσει στη 12η θέση της βαθμολογίας.

Ήδη η Γιουβέντους έχει φθάσει τις τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα. Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της… ζημιάς, η πρωταθλήτρια Ίντερ είχε ηττηθεί μόλις τρεις φορές την περασμένη σεζόν με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο.

Εκτός από τα μεγάλα κενά στην άμυνα, ο Αλέγκρι καλείται να βρει λύσεις και για τα προβλήματα που έχει στην επίθεση, καθώς αυτήν τη στιγμή η Γηραιά Κυρία έχει την 8η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 15 γκολ, με το κενό του Ρονάλντο να κάνει… μπαμ, καθώς ο Πορτογάλος είχε τα τελευταία χρόνια συμμετοχή στο 44% των τερμάτων της Γιουβέντους.

Τη δεδομένη στιγμή η Γιουβέντους είναι βαριά… άρρωστη και δε δείχνει ικανή να σηκώσει σύντομα κεφάλι. Ο Αλέγκρι και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να βρουν αμέσως λύσεις και να ανακάμψουν, ώστε να σώσουν τη σεζόν τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024