Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατηφόρα δίχως τέλος για την Γιουβέντους - Έχασε και από την Βερόνα (2-1)

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Γιουβέντους – Έχασε και από την Βερόνα (2-1)

Η Βερόνα επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους για την 11η αγωνιστική της Serie A και την «έπιασε» στους 15 βαθμούς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιοβάνι Σιμεόνε που πέτυχε δύο γκολ – Τρίτο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη οι «μπιανκονέρι».

Ούτε τώρα νίκη η Γιουβέντους…

Οι «μπιανκονέρι» δεν τα κατάφεραν ούτε απέναντι στη Βερόνα, καθώς ηττήθηκαν με 2-1 εκτός έδρας από τη Βερόνα και… βυθίστηκαν στην 9η θέση με 15 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Βερόνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ο Τζιοβάνι Σιμεόνε (γιος του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε), ο οποίος κατάφερε να… σοκάρει τη Γιουβέντους πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών!

Ο 26χρονος επιθετικός σκόραρε σε κενή εστία στο 11′, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Σιμεόνε με καταπληκτικό πλασέ έξω από την περιοχή, σημειώνοντας το 2-0.

Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Ντιμπάλα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι πριν την ανάπαυλα. Η ομάδα του Αλέγκρι ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, μείωσε σε 2-1 στο 80′ με τον ΜακΚένι, αλλά δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Βερόνα: Μοντιπό, Καζάλε (67’ Τσεκερίνι), Γκίντερ, Νταβίντοβιτς, Φαραόνι, Ταμέζε (75’ Μπέσα), Βελόσο, Λάζοβιτς (67’ Σούταλο), Μπαράκ, Καπράρι, Σιμεόνε (83’ Κάλινιτς)

Γιουβέντους: Σέζνι, Μπονούτσι, Σάντρο (82’ Πελεγκρίνι), Κιελίνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (69’ Κουλσέβσκι), Ραμπιό (58’ Λοκατέλι), Αρτούρ (69’ Μπερναρντέσκι), Μπεντανκούρ (58’ ΜακΚένι), Μοράτα, Ντιμπάλα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024