Μιχάλης Ιατρόπουλος – Ο χαμός της μητέρας μου μού έχει στοιχίσει πολύ – Τουλάχιστον πρόλαβα να της πω όσα ήθελα
Ο ηθοποιός μίλησε για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή και για την οικογένειά του
Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο Θανάσης Πάτρας έκανε βόλτα με τον ηθοποιό στην γειτονιά του, τον Πειραιά, και έμαθε άγνωστες πτυχές της ζωής του.
Μίλησε για τους γονείς του που έχουν φύγει από τη ζωή, για την Τρούμπα, για την καριέρα του αλλά και για την κόρη του.
«Αυτό αμβλύνει τον πόνο μου»
«Η απώλεια της μητέρα μου ήταν πολύ βαριά. Κουβαλούσα και τον χαμό του πατέρα μου, που πέθανε στην ηλικία μου. Είχα τεράστια αδυναμία στον πατέρα μου και το ανακάλυψα αφού έφυγε. Και ο χαμός της μητέρας μου όμως μού έχει στοιχήσει πολύ», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:
«Πρόλαβα να πω στη μητέρα μου όσα ήθελα. Έκατσα τρεις μέρες μαζί της και κάναμε μια μεγάλη αναδρομή. Τουλάχιστον, μου εγγυήθηκε ότι φεύγει πλήρης, χαρούμενη και ευτυχισμένη. Αυτό αμβλύνει τον πόνο μου».
«Οφείλω πολλά στον Κώστα τον Καζάκο και την Ελένη Ράντου»
«Πρωτοήρθα στην Τρούμπα το 2005. Δεν υπήρχε τίποτα και έτσι αποφάσισα να κάνω στην ιστορική αυτή περιοχή τα μαγαζιά μου, τα υπάρχουν ακόμα και χαίρομαι που πλέον είναι σε καλά χέρια», σημείωσε στη συνέχεια.
Όσο για το επάγγελμά του ανέφερε: «Το τραγουδιστής και το ηθοποιός είναι βαριές λέξεις. Τραγουδιστής δεν είμαι, απλά μου αρέσει αυτό το πεδίο έκφρασης. Το ρεπορτόριο έχει απ΄όλα. Από Βοσκόπουλο μέχρι Ζουγανέλη».
Σε ερώτηση για το αν περίμενε ότι ξεκινώντας την καριέρα του θα τα καταφέρει και θα είναι εδώ 28 χρόνια μετά, αποκρίθηκε: «Δεν το περίμενα. Με κράτησαν ζωντανό στο θέαμα μεγάλοι δάσκαλοι δίνοντάς μου ρόλους σημαδιακούς και συμβολικούς. Πάνω στο απόγειο της δόξας μου έχω διακόψει μόνος μου την πορεία μου. Οφείλω πολλά στον Κώστα τον Καζάκο, την Ελένη Ράντου αλλά και σε άλλους ανθρώπους».
«Μου φαίνεται περίεργο που είμαι παππούς»
Σκέφτεται άραγε να παντρευτεί; Ο ίδιος απαντά: «Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω άλλον ένα γάμο. Με την Κατερίνα είμαι καλά. Προς το παρόν δεν είμαι έτοιμος να μεγαλώσω».
Τέλος, για την κόρη του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε: «Η κόρη μου είναι ηθοποιός αλλά δεν άσκησε το επάγγελμα. Από την αρχή της ξεκαθάρισα ότι δεν θα βάλω πλάτη γιατί το θεωρώ ατιμιά».
«Μου έχει χαρίσει ένα υπέροχο εγγόνι. Μου φαίνεται περίεργο που είμαι παππούς αλλά μου φέρνει γαλήνη και ευτυχία. Δεν είμαι από τους παππούδες που τρέχουν από πίσω», κατέληξε.
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442