Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jada Pinkett Smith - Aποκαλύπτει πως διατηρεί ζωντανή την σεξουαλική της ζωή με τον Will Smith

Jada Pinkett Smith – Aποκαλύπτει πως διατηρεί ζωντανή την σεξουαλική της ζωή με τον Will Smith

Η διάσημη ηθοποιός συζήτησε με την Gwyneth Paltrow για τις δυσκολίες στο να διατηρηθεί η σεξουαλική ζωή στα παντρεμένα ζευγάρια

H Jada Pinkett Smith είναι παντρεμένη με τον Will Smith για περισσότερο από 23 χρόνια, ενώ έχουν μαζί δύο παιδιά, τον Jaden Smith, 23 ετών και την Willow Smith, 20 ετών.

Το ζευγάρι απασχόλησε πρόσφατα τα φώτα της δημοσιότητας, όταν η Jada αποκάλυψε τον Ιούλιο πως με τον άντρα της έχουν έναν «ελεύθερο» γάμο, αλλά και ότι ήταν σε διάσταση για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, στο οποίο η ίδια είχε σχέση με έναν αρκετά νεότερό της, τον τραγουδιστή της R&B, August Alsina.

Tην Τετάρτη, η Jada Pinkett Smith είχε καλεσμένη στην εκπομπή της, Red Table Talk, την Gwyneth Paltrow, με την οποία συζήτησαν την δυσκολία στο να διατηρεί το ζευγάρι το πάθος του και μια καλή σεξουαλική ζωή μετά από αρκετά χρόνια γάμου.

«Είναι πολύ δύσκολο» είπε η Jada. «Αυτό που συζητάμε συχνά με τον Will, είναι το ταξίδι. Είμαστε μαζί από πολύ νεαρή ηλικία, ήμασταν και οι δυο 22 ετών όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο πίστευα ότι ο άλλος πρέπει να ξέρει τι θέλω και τι χρειάζομαι, κυρίως στο σεξ. Σκεφτόμουν «ε, αν με αγαπάς, πρέπει να ξέρεις τι μου αρέσει. Αν με αγαπάς, πρέπει να καταλαβαίνεις τι σκέφτομαι, χωρίς να χρειαστεί να το πω. Αυτό σκεφτόμουν και θεέ μου, ένιωθα απαίσια όταν δε μπορούσε να με καταλάβει. Αλλά να καταλάβει τί; Αφού δε του έλεγα και τίποτα..!» παραδέχτηκε η Jada.

H Gwyneth Paltrow απάντησε «Δεν είναι πολύ περίεργο αυτό; Περιμένουμε ότι κάποιος θα διαβάσει το μυαλό μας, και όταν δεν το κάνει, νιώθουμε συντετριμμένες!» είπε αστειευόμενη η διάσημη ηθοποιός.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024