Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου - Έμαθε on air ότι συνεργάτιδά της έχει περάσει καρκίνο του μαστού

Ιωάννα Μαλέσκου – Έμαθε on air ότι συνεργάτιδά της έχει περάσει καρκίνο του μαστού

Η Κατερίνα Νινιού, συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου, με αφορμή την συζήτηση γύρω από το χαμό της Φώφης Γεννηματά, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής πως έχει περάσει καρκίνο του μαστού.

Σοκαρισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, άκουσε την στενή συνεργάτιδά της, Κατερίνα Νινιού να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής πως έχει περάσει καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ««Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες αλλά το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα», είπε η Κατερίνα Νινιού.

«Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό… Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνο, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος στους έκπληκτους συνεργάτες της.

Σαστισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου της απάντησε πως «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερα για σένα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024