Σοκαρισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου, άκουσε την στενή συνεργάτιδά της, Κατερίνα Νινιού να αποκαλύπτει στον αέρα της εκπομπής πως έχει περάσει καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ««Είχα περάσει καρκίνο του μαστού πριν δέκα χρόνια. Το πέρασα δύσκολα γιατί αναγκάστηκα να κάνω και κάποιες χημειοθεραπείες αλλά το πιο σημαντικό είναι η πρόληψη. Ένα βράδυ έπιασα κάτι ψηλαφίζοντας το στήθος μου και είπα ότι δεν είναι τίποτα», είπε η Κατερίνα Νινιού.

«Έτυχε και βρέθηκε μια γυναίκα δίπλα μου και μου είπε πάμε τώρα στο γιατρό… Το πρόλαβα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν σε όλο αυτό. Το πέρασα και το ξεπέρασα. Όταν ο γιατρός σου λέει ότι έχεις καρκίνο, στην αρχή δεν το πιστεύεις. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι δεν άκουσα καλά» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος στους έκπληκτους συνεργάτες της.

Σαστισμένη η Ιωάννα Μαλέσκου της απάντησε πως «Κατερίνα μου, δεν το γνώριζα αυτό. Ομολογώ ότι έχω σαστίσει, δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι αυτό. Σε θαυμάζω, σε καμαρώνω, σε αγαπώ, όχι μόνο ως συνεργάτιδα, αλλά και ως άνθρωπο και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Τώρα κατανοώ πολλά περισσότερα για σένα».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr