Κλάτενμπεργκ – «Κανένα λάθος σε Καραϊσκάκη και Βόλο»
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ βρήκε τα πάντα σωστά στις αποφάσεις των διαιτητών στην 7η αγωνιστική της Super League
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε θέση για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις των παιχνιδιών της 7ης αγωνιστικής της Super League στην ανάλυση που κάνει μετά το πέρας κάθε Σαββατοκύριακου.
Ο άγγλος αρχιδιαιτητής δεν είδε κανένα διαιτητικό λάθος στα ματς της 7ης αγωνιστικής και συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν από τους ρέφερι.
Συγκεκριμένα, ο Κλάτενμπεργκ ξεκαθαρίζει ότι στις καθυστερήσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τους Ρέαμπτσιουκ – Μουργκ, η μπάλα δε βρίσκει στο χέρι του μπακ των πρωταθλητών, αλλά σε αυτό του άσου του Δικεφάλου του Βορρά.
Παράλληλα, στην ανάλυσή του, ο άγγλος πρώην ρέφερι μίλησε για την κόκκινη που ζήτησε η ΑΕΚ στο ματς με το Βόλο στον Γκρίλο και τόνισε ότι η μπάλα ακούμπησε στον ώμο του παίκτη της ομάδας της Μαγνησίας, ενώ αναφέρθηκε και στο ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, λέγοντας πως είναι σωστός ο διαιτητής του ματς, καθώς υπάρχει επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το βίντεο με την ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442