Όλα για τη ζωή μας – Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Βίκυ Κάβουρα μοιράζονται τα μυστικά τους
Το Σάββατο και την Κυριακή στις 08:50, η νέα εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας βοηθά να βελτιώσουμε τη ζωή μας
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μας μαθαίνει κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 08:50 να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε τη ζωή μας με ισορροπία, μέσα από τη νέα εκπομπή του MEGA, «Όλα για τη ζωή μας».
Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, γνωρίζουμε τους ανθρώπινους σωματότυπους και τις ανάγκες που έχει ο καθένας από αυτούς στη διατροφή και την άσκηση. Η εκπομπή απαντάει σε όλα τα ερωτήματά μας για το σωματότυπο: Πώς σχετίζεται με την αποθήκευση του λίπους στο σώμα; Ποια γυμναστική είναι καταλληλότερη για εμάς; Μπορούμε να αλλάξουμε τη σωματοδομή μας;
Καλεσμένη στο στούντιο είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου να βελτιώσει το σώμα της.
Σε άλλες ενότητες της εκπομπής, ειδικοί μιλούν για τη ζήλια στις φιλικές σχέσεις, και μαθαίνουμε ασκήσεις για πρωινό stretching μετά τον ύπνο αλλά και τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για τον πάγκο της κουζίνας.
Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, η εκπομπή ασχολείται με το φλερτ και το πώς έχει αλλάξει εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και επικοινωνίας μέσα από υπολογιστές και κινητά. Για το φλερτ στη ζωή της, για τα όρια που πρέπει να υπάρχουν καθώς και για όσα την εμποδίζουν να φλερτάρει, μιλά η Βίκυ Κάβουρα.
Στην εκπομπή αναλύονται επίσης οι διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και συμπεριφορές ανδρών και γυναικών, και δίνονται πρακτικές συμβουλές για την εκπαίδευση του σκύλου μας.
Δείτε το τρέιλερ:
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442