Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
COSMOTE Neo: Μια κινητή εξ ολοκλήρου στο χέρι σου!

COSMOTE Neo: Μια κινητή εξ ολοκλήρου στο χέρι σου!

Η κινητή της ελευθερίας και των πολλαπλών επιλογών για τους χρήστες της ψηφιακής εποχής.

Μια κινητή στο χέρι σου ή αν προτιμάτε, μια κινητή του χεριού σου. Τόσα απλά, τόσο εύκολα. Άλλωστε, εδώ βρίσκεται και η καινοτομία του νέου προϊόντος. Μιας και δεν έχουμε μια κινητή χωρίς «ψιλά γράμματα» και δεσμεύσεις, αλλά μια κινητή (κυριολεκτικά) στο κινητό σου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά. Η COSMOTE έφερε στην αγορά το πρώτο προϊόν που «ανοίγει» τον κύκλο της ψηφιακής εποχής για την κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα. Το COSMOTE Neo, είναι αυτό ακριβώς το προϊόν. Μια εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία.

Με λίγα λόγια, το COSMOTE Neo είναι, δίχως αμφιβολία,  το «όπλο» της απαιτητικής digital γενιάς, που διεκδικεί την απόλυτη επιλογή της ελευθερίας του χρήστη και τον πλήρη έλεγχο που μπορεί να έχει κρατώντας στα χέρια της την κινητή – αποκλειστικά μέσα από το κινητό, στο My COSMOTE App..

Στο COSMOTE Neo όλα ξεκινούν και ολοκληρώνονται αποκλειστικά μέσω του My COSMOTE App.

Ας δούμε ένα προς ένα τα βήματα που χρειάζονται: Ο χρήστης με ένα κλικ στο κινητό του, θα μπορεί να ενεργοποιήσει το COSMOTE Neo και να προχωρήσει αμέσως μετά στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να διαμορφώσει το πλάνο του όπως ακριβώς το επιθυμεί, να το διαφοροποιήσει ή και να το αλλάξει ολοκληρωτικά κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξει πρόσθετα πακέτα υπηρεσιών (data, ομιλία, SMS), ανάλογα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις του σε ένα περιβάλλον απόλυτης ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών.  Από το κινητό και αποκλειστικά και μόνο από αυτό – ας είναι καλά, το My COSMOTE App- ο χρήστης μπορεί να πληρώσει και να έχει την πιο ολοκληρωμένη ποιοτική εξυπηρέτηση!

.

Τo COSMOTE Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30€/μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Σε ποιους απευθύνεται το COSMOTE Neo; Στο ερώτημα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει άλλη απάντηση: Aπευθύνεται σε όσους χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία και απλότητα. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που ανήκουν στην «digital savvy» γενιά. Νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους. Χρειάζεται να είναι συνέχεια online, γι΄ αυτό και χρειάζονται πολλά data. Ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 25-35, έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι άνθρωποι δυναμικοί, που η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές..

Όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Αλλά, το νέο προϊόν της COSMOTE δεν είναι απλά και μόνο, ολοκληρωτικά ψηφιακό αλλά και «πράσινο» από την αρχή έως το τέλος. Με λίγα λόγια, το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό. Έτσι, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Με το COSMOTE Neo και το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα, ο κάθε χρήστης απολαμβάνει απίστευτες δυνατότητες και κορυφαία εμπειρία σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται με την αξιοπιστία της COSMOTE.

Περισσότερα για το COSMOTE Neo στο cosmote.gr.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024