Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τελευταίο γκολ του Ρονάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Το τελευταίο γκολ του Ρονάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Τον Μάρτιο του 2009, ήταν η τελευταία φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε απέναντι στη Λίβερπουλ, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ημέρα ντέρμπι σήμερα. Σε όλη την Ευρώπη. Ωστόσο στην Αγγλία, το ενδιαφέρον «κλέβει» φυσικά το μεγάλο παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του «Νησιού», μεταξύ των δύο πιο ιστορικών ομάδων της χώρας. Μπορεί ο Μο Σαλάχ να είναι αυτός που σκοράρει ασταμάτητα και μάλιστα με απίθανους τρόπους, ωστόσο το πρόσωπο του αγώνα, είναι φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος που επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (την είχε αντιμετωπίσει με τη Ρεάλ).

Και σίγουρα θα θέλει να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, σε ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν. Πότε ήταν ωστόσο η τελευταία φορά που ο CR7 σκόραρε κόντρα στη Λίβερπουλ, φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Ήταν τον Μάρτιο του 2009, σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Ρονάλντο είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 23ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η αναμέτρηση ωστόσο δεν κύλησε όπως περίμεναν οι «κόκκινοι διάβολοι», καθώς μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Φερνάντο Τόρες ισοφάρισε. Η Λίβερπουλ έκανε… πάρτι στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς επικράτησε με 4-1 και διέλυσε τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων».

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στη Λίβερπουλ, εκπροσωπόντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024