Μάλιστα ο κ. Χριστοδουλάκης εστιάζοντας στην κατάσταση της Βόρειας Ελλάδας τονίζει ότι οι ΜΕΘ «φτάνουν στα όριά τους» και κατηγορεί τη ΝΔ ότι υπό το βάρος του πολιτικού κόστους αγνοεί τους ειδικούς που προειδοποιούν -όπως τονίζει- ότι οι παρελάσεις και οι λιτανείες στην εποχή του κοροναϊού δημιουργούν μεγάλους κινδύνους

Πυρά κατά της κυβέρνησης ότι επιλέγει το «θλιβερό ρόλο του παρατηρητή» ενώ «η πανδημία καλπάζει» εξαπολύει ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης ενώ αφήνει αιχμές για την κανονική διεξαγωγή των παρελάσεων.

Οι ΜΕΘ στη Β. Ελλάδα φτάνουν στα όριά τους

Μάλιστα ο κ. Χριστοδουλάκης εστιάζοντας στην κατάσταση της Βόρειας Ελλάδας τονίζει ότι οι ΜΕΘ «φτάνουν στα όριά τους» και κατηγορεί τη ΝΔ ότι υπό το βάρος του πολιτικού κόστους αγνοεί τους ειδικούς που προειδοποιούν -όπως τονίζει- ότι οι παρελάσεις και οι λιτανείες στην εποχή του κοροναϊού δημιουργούν μεγάλους κινδύνους.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Χριστοδουλάκη:

«Η πανδημία καλπάζει, οι ΜΕΘ στην Β. Ελλάδα φτάνουν στα όρια τους και η Κυβέρνηση επιλέγει τον θλιβερό ρόλο του παρατηρητή.

»Όμως η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα δεν επιτρέπεται να ξαναζήσουν τον περσινό εφιάλτη. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι παρελάσεις και οι λιτανείες στην εποχή του COVID-19 δημιουργούν μεγάλους κινδύνους, αλλά η ΝΔ υπό το βάρος του πολιτικού κόστους τους αγνοεί.

»Η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα. Αλλιώς φέρει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη για τις εξελίξεις».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr