Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να δώσουμε τέλος στη λιτότητα και τη συντήρηση το μήνυμα Γεννηματά στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Να δώσουμε τέλος στη λιτότητα και τη συντήρηση το μήνυμα Γεννηματά στη σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

«Σας μεταφέρω τον χαιρετισμό της προέδρου Φώφης Γεννηματά, που δεν παρίσταται σήμερα για λόγους υγείας, όπως επίσης και την αισιοδοξία της ότι με την νίκη του Όλαφ Σόλτς, αρχίζει μια νέα εποχή για την Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη» τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης στην σύνοδο του PES όπου εκπροσώπησε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ

Χαιρετισμό της Φώφης Γεννηματά που δεν μπόρεσε να παραστεί στη προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες, μετέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

«Σας μεταφέρω τον χαιρετισμό της προέδρου Φώφης Γεννηματά, που δεν παρίσταται σήμερα για λόγους υγείας, όπως επίσης και την αισιοδοξία της ότι με την νίκη του Όλαφ Σόλτς, αρχίζει μια νέα εποχή για την Σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη. Όμως αυτό πρέπει να αποτυπωθεί με νέες πολιτικές πρωτοβουλίες. Με περισσότερη Ευρώπη, βάρος στην ανάπτυξη, με ισχυρό κοινωνικό κράτος, με πολιτικές που μειώνουν τις ανισότητες» τόνισε ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε ότι «είναι και πάλι η ώρα μας, αρκεί να τολμήσουμε, να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις. Είναι ώρα δράσης για να αποτελέσουν οριστικά παρελθόν οι πολιτικές της λιτότητας, να αναθεωρηθεί ριζικά το Σύμφωνο Σταθερότητας, να μονιμοποιηθεί το Ταμείο Ανάκαμψης».

Υπογράμμισε την ανάγκη για ευρωπαϊκό συντονισμό, «για να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της αύξησης των τιμών της ενέργειας, που πυροδοτεί πληθωρισμό και πλήττει τους Ευρωπαίους πολίτες. Ο καθένας χωριστά δεν μπορεί, μόνο όλο μαζί θα είμαστε αποτελεσματικοί» ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

Επίσης ο κ. Χριστοδουλάκης επισήμανε την ανάγκη να αντιμετωπισθεί από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση η τουρκική επιθετικότητα, που απειλεί την ειρήνη και την ασφάλεια στην Αν. Μεσόγειο.

«Εκπροσωπώντας την Φώφη Γεννηματά στην Προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, τόνισα πως εμείς οι Σοσιαλιστές πρέπει να δώσουμε τέλος στις πολιτικές της λιτότητας και της συντήρησης. Να διαμορφώσουμε ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα που θα θέσει ξανά ως κυρίαρχα προτάγματα τη βιώσιμη ανάπτυξη, το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική συνοχή, και την καταπολέμηση των ανισοτήτων» τόνισε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε δήλωσή του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024