Χριστίνα Μπόμπα – Ξεκίνησε ξανά γυμναστική μετά την γέννηση των παιδιών της
Η νέα μαμά προσπαθεί να επανέλθει στους προ εγκυμοσύνης ρυθμούς της
Η Χριστίνα Μπόμπα, που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της πριν τέσσερις μήνες, αν και έχει πλέον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή της, προσπαθεί να ξεκλέβει χρόνο για να ασχοληθεί ξανά με την γυμναστική.
Σήμερα η διάσημη influencer και σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, δημοσίευσε στο Instagram τρία ολιγόλεπτα βίντεο στα οποία κάνει γυμναστική στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού της.
«’Ηρθε η ώρα να επιστεφτώ και αυτό το δωμάτιο του σπιτιού..» είπε με παράπονο η Χριστίνα Μπόμπα.
Η ίδια ήταν πάντα φαν της γυμναστικής και των έντονων προπονήσεων, αλλά είναι δύσκολη η επιστροφή στην προηγούμενη φυσική κατάσταση για όλες τις νέες μητέρες, ειδικά όταν έχουν να προσέξουν και δύο πλασματάκια.
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωνένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442