Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός - Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής

Κώστας Τσουρός – Ξαφνικά ανακαλύπτουμε ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής

Χείμαρρος ο δημοσιογράφος. Μίλησε για τη στάση της Θεοφανίας Παπαθωμά και πήρε θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα

Την άποψή του για την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά εξέφρασε ο Κώστας Τσουρός. Η ηθοποιός μέσω των social media υπερασπίστηκε τον Γρηγόρη Πετράκο για τη συνέντευξη στο «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος έκανε το δικό του σχόλιο στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

«Μέχρι πρότινος όλοι είχαν παράπονα με τις μονταρισμένες συνεντεύξεις. Έλεγαν όλοι ότι “εγώ δεν δίνω βίντεο συνέντευξη, θα πάω ζωντανά για να πω αυτά που θέλω”.

Τώρα ξαφνικά ανακαλύπτουμε με τη Θεοφανία Παπαθωμά ότι είναι ανήθικο το παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και της σιωπής…», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Ας μην πήγαινες»

Στη συνέχεια σημείωσε: «Πας ζωντανά, λες την άποψή σου, έχεις απέναντι τον παρουσιαστή, ο οποίος προφανώς και δεν θα μείνει μουγκός, θα μιλήσει.

Όπως οφείλει να μιλήσει και ο συνεντευξιαζόμενος, οφείλει να μιλήσει και ο παρουσιαστής και να κάνει τις παρεμβάσεις του και τις ερωτήσεις του. Αλλιώς λέγεται διάγγελμα, αλλιώς λέγεται αμπελοφιλοσοφία».

«Τώρα, η Θεοφανία Παπαθωμά πού είδε το ανήθικο παιχνίδι του Γιώργου Λιάγκα επειδή τον ρώτησε αν είναι ένας αυτόκλητος Δον Κιχώτης, δεν μπορώ να καταλάβω. Και εν πάση περιπτώσει, δεν γίνεται να πηγαίνεις σε μια εκπομπή και αν δεν είσαι ικανοποιημένος να βγαίνεις μετά και να κράζεις αυτόν που σου έκανε τη συνέντευξη.

Ας μην πήγαινες. Εντάξει να στηρίξεις τον σύζυγό σου, αλλά είσαι και στο ίδιο κανάλι. Φαίνεται πως δεν την απασχολεί αυτό», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024