Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητη επίθεση Παπαθωμά - Πετράκου στον Λιάγκα μετά τη συνέντευξη

Αδιανόητη επίθεση Παπαθωμά – Πετράκου στον Λιάγκα μετά τη συνέντευξη

Ο Γρηγόρης Πετράκος ξανακτύπησε καθώς ενώ μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, λίγο αργότερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ειρωνεύτηκε τους δύο παρουσιαστές συνεπικουρούμενος από την Θεοφανία Παπαθωμά στο αντιεμβολιαστικό του «παραλήρημα»

Ο τραγουδιστής, που από την αρχή της πανδημίας εκφράζει συνεχώς αντιεπιστημονικές απόψεις για τον κοροναϊό και για τα εμβόλια, ήταν σήμερα καλεσμένος στο Πρωϊνό όπου απάντησε στις ερωτήσεις των δύο δημοσιογράφων.

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξή του ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το απόσπασμα από την εκπομπή και η Θεοφανία Παπαθωμά επιχείρησε να στηρίξει τις «αντιεμβολιαστικές κορώνες» του κ. Πετράκου σχολιάζοντας τις θέσεις του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος αφού τοποθετήθηκε ο τραγουδιστής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η «Βιολέτα από τις «Άγριες Μέλισσες» επιτέθηκε στον παρουσιαστή, και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα  παρά το γεγονός ότι συνυπάρχουν στην ίδια τηλεοπτική στέγη. «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως “είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης” και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!»

Ο Γρηγόρης Πετράκος υπερκόντισε και «κοκορεύτηκε» συνεχίζοντας να προπαγανδίζει, αγνοώντας τις επιστημονικές τεκμηριώσεις, για να πείσει το κοινό της διαδικτυακής φούσκας που τον ακολουθεί.

«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα και έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν… Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν, έκανε ένα μονόλογο ο Λιαγκας προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.

Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα… Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα και δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο. Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση»

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024