Δεν σταματάει να γράφει ιστορία στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.
Με την αναμέτρηση στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε σε ακόμα ένα επίτευγμα στον πάγκο του Ολυμπιακού και έγραψε ακόμα ένα ρεκόρ ως προπονητής των ερυθρολεύκων.
Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς έφτασε τα 108 ματς πρωταθλήματος στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού (84 νίκες, 18 ισοπαλίες, 6 ήττες) και ξεπέρασε στην σχετική λίστα τους Λάκη Πετρόπουλο και Τάκη Λεμονή!
Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέβηκε κι άλλο και πλέον βλέπει μόνο την… κορυφή και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Βόσνιος βρίσκεται στην κορυφή με 138 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία ως προπονητής του Ολυμπαικού, με τον Μαρτίνς να έχει 30 λιγότερα
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή