Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού στην ΕΕ της ΕΠΟ – Εξαφάνιση της ποινής έδρας ζήτησε η ΠΑΕ

Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού στην ΕΕ της ΕΠΟ – Εξαφάνιση της ποινής έδρας ζήτησε η ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός παρέστη στην εκδίκαση της έφεσης από την ΕΕ της ΕΠΟ, ζήτησε μείωση της ποινής και εξήγησε τους λόγους που η έφεση πρέπει να γίνει δεκτή.

Ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ βρέθηκε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής, για την εκδίκαση της προσφυγής που κατατέθηκε από τους Ερυθρόλευκους, εναντίον της παράλογης ποινής μίας αγωνιστικής, μετά το άναμμα καπνογόνων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να αναλύει την έφεση που κατέθεσε η ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού, ζητώντας επιτακτικά να «πέσει» η άνευ προηγουμένου τιμωρία, που κλείνει το Γεώργιος Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο κύριος Χατζησαββάογλου ανέλυσε τα νομικά επιχειρήματα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κόντρα στην περίεργη απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Super League, ζητώντας από την έδρα να αλλάξει η ποινή και ο Ολυμπιακός να τιμωρηθεί «αναλόγως της απαξίας των πράξεών μας, που δεν είναι σε καμία περίπτωση για τιμωρία έδρας. Γιατί αυτό είναι που μας φέρνει σήμερα ενώπιον σας και όχι οι λοιπές ποινές».

Οι Ερυθρόλευκοι ανέλυσαν το σκεπτικό τους, γιατί η ποινή είναι εφέσιμη και γιατί η Επιτροπή Εφέσεων πρέπει να μπει στην ουσία της υπόθεσης και όχι να απορρίψει την έφεση, όπως το σύστημα προσπαθεί να συμβεί, ώστε το Γεώργιος Καραϊσκάκης να μείνει κλειστό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κατέθεσε και υπόμνημα,  όπως προβλέπεται, στο οποίο αναλύονται αναλυτικά και με συγκεκριμένα επιχειρήματα οι λόγοι που η ΠΑΕ προχώρησε σε Εφεση, αλλά και γιατί η Εφέσεων πρέπει να δικάσει κανονικά και να διαγράψει την ποινή έδρας.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων αναμένεται να εκδοθεί τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και ο Ολυμπιακός θα ενημερωθεί για την απόφαση. Εάν θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του ή όχι.

Από εκεί και πέρα, διάφορα δημοσιεύματα, που ανέφεραν πως δεν έγινε ακροαματική διαδικασία και πως ο Ολυμπιακός δεν παρέστη στην εκδίκαση της υπόθεσης, παρά μόνο έστειλε υπόμνημα, αποτελούν φαιδρά ψεύδη. Προφανώς συντεταγμένα στην προσπάθεια του συστήματος που αναφέραμε παραπάνω…

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024