Εξιτήριο για την Κατερίνα Στικούδη – Όλες οι λεπτομέρειες
Η τραγουδίστρια μπήκε χθες στο μαιευτήριο
Η Κατερίνα Στικούδη διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.
Η Κατερίνα Στικούδη είναι πανέτοιμη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι αλλά όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες ακόμα.
Η τραγουδίστρια μπήκε χθες στο μαιευτήριο αλλά πήρε εξιτήριο μετά από αρκετές ώρες καθώς το μωρό δεν είχε ακόμα πάρει θέση.
Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες γιατί χθες κυκλοφόρησε πολύ έντονα η φήμη ότι γεννάει η Κατερίνα Στικούδη σήμερα. Το ανακοίνωσε και η Κατερίνα Καινούργιου που έχει καλό ρεπορτάζ ότι μπήκε στο μαιευτήριο αλλά οι πληροφορίες την θέλουν να πήρε εξιτήριο προσωρινά γιατί το μωράκι δεν πήρε θέση αλλά μέχρι την Κυριακή θα συμβεί το ευτυχές γεγονός. Το Κατερινάκι είναι πιο έτοιμο από ποτέ».
- Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος ο Υπουργός Εσωτερικών
- «Σε μια δεκαετία» ο μπαταρίες στερεάς κατάστασης στην ηλεκτροκίνηση
- Ρόδος: Εντοπίστηκε ο 52χρονος Βρετανός που είχε αναστατώσει όλο το νησί με την εξαφάνισή του
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» υλοποιούμε μία ολοκληρωμένη δέσμη μέτρων για τη στρατιωτική οικογένεια
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix
- Περιφέρεια που αδειάζει, πόλεις που «ασφυκτιούν»: Το διπλό αδιέξοδο της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442