Λάρισα – Στο «κόκκινο» τα νοσοκομεία – Χρειάζονται παραπάνω κρεβάτια νοσηλείας και ΜΕΘ λέει ο περιφερειάρχης
«Πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ανασχεδιασμού και η στρατηγική για αύξηση των κρεβατιών απλής νοσηλείας και ΜΕΘ. Το κρατικό σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση όπως και κάθε νοσοκομείο στη Θεσσαλία», αναφέρει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός
Στα όρια του φαίνεται πως είναι το ΕΣΥ στη Βόρεια Ελλάδα, με Θεσσαλονίκη και Λάρισα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Οι ΜΕΘ κοροναϊού στη Λάρισα είναι γεμάτες με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, να εκπέμπει SOS για την εξέλιξη της πανδημίας.
Σε δηλώσεις του στο larissanet.gr, ο κ. Αγοραστός σημείωσε ότι την Πέμπτη το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έφτασε στα «όρια» του, λόγω των νοσηλειών με κοροναϊό. «Μόνο χθες επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας 67 ασθενείς με κοροναϊο και οι 17 εισήχθησαν» τόνισε.
Χρειάζεται στρατηγική αύξησης κλινών νοσηλείας και ΜΕΘ
Παράλληλα ανέφερε ότι και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «γέμισαν» οι ΜΕΘ ενώ διέθετε 24 κλίνες απλής νοσηλείας, κατά την εκκίνηση της σημερινής εφημερίας. «Πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ανασχεδιασμού και η στρατηγική για αύξηση των κρεβατιών απλής νοσηλείας και ΜΕΘ. Το κρατικό σύστημα υγείας δέχεται μεγάλη πίεση όπως και κάθε νοσοκομείο στη Θεσσαλία» συμπλήρωσε.
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις
- Θεσσαλονίκη: 40χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις καταστημάτων σε ένα βράδυ – Βίντεο ντοκουμέντο

