Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου Sex and the City
Η πάντα κομψή ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας σειράς
Kυκλοφόρησαν καινούριες φωτογραφίες από το And Just Like that, της τηλεοπτικής συνέχειας του Sex and the City, με την «Κάρι Μπράντσο» να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η 56χρονη ηθοποιός βρέθηκε έξω από το εστιατόριο Au Cheval στο κέντρο του Μανχάταν το βράδυ της Πέμπτης.
Η σταρ είχε γύρισμα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Τζον Τένεϊ καθώς οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού στη νυχτερινή Νέα Υόρκη.
Η Πάρκερ επέλεξε ένα γαλάζιο, ντραπέ φόρεμα Norma Kamali αξίας 220 ευρώ με έναν ώμο σε μήκος λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Το είχε συνδυάσει με ένα off-white σακάκι και strappy ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όσο αφορά στo beauty look της, το μακιγιάζ της ήταν σε natural τόνους και τα μαλλιά της ήταν δεμένα πίσω σε ένα κομψό σινιόν.
- Όλοι οι λόγοι που ο σκύλος «καβαλάει» άλλους σκύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
- Έρικ Ντέιν λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Έχω δύο κόρες στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί»
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας σε δεύτερο βαθμό
- Ναζιστικοί χαιρετισμοί σε συναυλίες Κροάτη τραγουδιστή στη Βοσνία – Έρευνα από τις Αρχές
- Με διαμαρτυρία των εργαζομένων στο ΕΣΥ βρέθηκε αντιμέτωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης και όχι με τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»






