
Κλειστό το ΚΕΠ Ευόσμου λόγω έξωσης
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εχτές το πρωί δικαστικός επιμελητής πήγε στο χώρο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν
Κλειστό είναι από εχθές είναι το κεντρικό ΚΕΠ του Ευόσμου στην οδό Ολυμπιάδος, με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να προχωρά σε έξωση, λόγω απλήρωτων ενοικίων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, εχτές το πρωί δικαστικός επιμελητής πήγε στο χώρο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν.
Στη συνέχεια άλλαξε τις κλειδαριές, ενώ μάλιστα 10 – 15 πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν παρακολουθούσαν έκπληκτοι το τι συνέβαινε.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο πρωτοπαραχωρήθηκε το 2007 και μετά από 12 χρόνια, όπως ορίζουν οι νόμοι, έπρεπε να γίνει διαγωνισμός.
Μόνος υποψήφιος ανάδοχος είχε εμφανιστεί ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κάνοντας συγκεκριμένη προσφορά για το μίσθωμα, την οποία αρχικά ο δήμος είχε αποδεχτεί. Στη συνέχεια όμως ο διαγωνισμός κατέληξε άγονος. Ωστόσο ο δήμος συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ακίνητο, χωρίς κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό, καταβάλλοντας μέχρι το 2020 μισθώματα – με χαμηλότερο ποσό από ότι ζήτησε ο ιδιοκτήτης – στο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς όμως ο ιδιοκτήτης να τα δέχεται.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο 2021 δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ενοίκιο.
Ο ιδιοκτήτης προχώρησε σε αγωγή εξώσεως σε βάρος του Δήμου, την οποία κέρδισε.
- Εφορία: Παρατείνεται η προθεσμία για διεκδίκηση μείωσης προστίμων έως και 75%
- Μαδριλένικη «μάχη» για τον Μακ‘Αλιστερ
- Γερμανία: Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε αστυνομικό και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα με τις τρεις κόρες του
- The Waterboys: Λυρισμός και έκσταση στον Λόφο της Σάνης
- Καρυστιανού: Στα ρηχά και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις στα σοβαρά θέματα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
