Με σπασμένο πόδι, οστό άρθρωσης ισχύου και πολλά χτυπήματα σε μέση, στήθος, θώρακα, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ο Μένιος Φουρθιώτης, με την κλινική του εικόνα «να μη συνάδει με τις περιγραφές του», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Όπως μετέδωσε το κανάλι, ο Μένιος Φουρθιώτης παραμένει κλινήρης στον 6ο όροφο του ΚΑΤ σε μονόκλινο δωμάτιο.
«Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ, αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου. Επίσης φέρει κάταγμα οσφυϊκής και θωρακικής χώρας αλλά και αρκετούς μώλωπες» ανέφερε το ρεπορτάζ.
Τι είχε πει ο Φουρθιώτης στους αστυνομικούς
Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πει στους αστυνομικούς πως έπεσε στο σπίτι του, ωστόσο, η κλινική του εικόνα να μη συνάδει με τις περιγραφές του, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή.
Ο παρουσιαστής έκανε μάλιστα την πρώτη ανάρτησή του στο Instagram από το νοσοκομείο. Ανέβασε μία φωτογραφία με μια βάρκα που γράφει πως η «ελπίδα» και η «υπομονή» είναι «η σοφία του κόσμου σε δυο λέξεις».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας