Λιόλιος στους διαιτητές – «Θα φύγετε με τις κλωτσιές, αν…»
Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Βαγγέλης Λιόλιος αναφορικά με τις διαιτητικές αδικίες, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να παρουσιάζει τον Χρήστο Χριστοδούλου στους διαιτητές της Αττικής και της Εύβοιας.
Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος κατά των διαιτητικών αδικιών του παρελθόντος.
Ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, κατά την παρουσίαση του διαιτητή Χρήστου Χριστοδούλου στους ρέφερι της Αττικής και της Εύβοιας, άφησε σαφείς αιχμές για τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ανεχτεί ανάλογα περιστατικά από εδώ και στο εξής.
«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος και συνέχισε: «Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν. Αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό διότι δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος».
Όσον αφορά τα διαιτητικά σφάλματα του παρελθόντος, ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα χρόνια, είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να προβληματίσει όλους σας».
Από την μεριά του, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα ρόλο ειδικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας ανέφερε: «Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442