
Λευτέρης Πανταζής – Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να με λέει παππού
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας του ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως τον αποκαλούσαν «Ρωσοπόντιο»
Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Λευτέρης Πανταζής. Ο γνωστός τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην κόρη του, Κόνι Μεταξά, όπου πριν λίγο καιρό γνώρισε και τον σύντροφό της.
Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την κόρη του Κόνι Μεταξά και τον νέο της σύντροφο.
Ο τραγουδιστής μίλησε στο STAR για το ενδεχόμενο γάμου της κόρης του και ανέφερε: «Αυστηρός είμαι με την καθαριότητα, με τα οικονομικά της. Κάποια στιγμή θα ήθελα να παντρευτεί και να κάνει κανένα κουτσούβελο να τον κυνηγάμε στο σπίτι. Θα απαγορεύσω στο εγγόνι μου να με λέει “παππού”, θα με λέει “Πανταζή”».
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας του ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως τον αποκαλούσαν «Ρωσοπόντιο».
Δείτε το βίντεο
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Αποκρυπτογράφηση
- O Τραμπ ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει όλες τις ζημιές σε πλοία από τα «παγωμένα» ιρανικά κεφάλαια



