Την άποψη ότι η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου πρέπει να γίνει κανονικά εξέφρασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Ο επιστήμονας αρχικά μίλησε στον Ant1 για τους εμβολιασμούς: «εμβόλια έχουμε, ραντεβού υπάρχουν αλλά κάποιοι επιλέγουν να σταματούν τους υπολοίπους. Εάν τα 2/3 των Ελλήνων αποφασίσουν να κλειδαμπαρωθούμε, σεβόμενοι την επιθυμία του 1/3 να μην εμβολιαστεί, είναι μια απόφαση που δημοκρατικά μπορούμε να τη λάβουμε, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουμε.
Eμείς ως γιατροί ότι είχαμε να πούμε το είπαμε και ότι είχαμε να προσφέρουμε, το προσφέραμε. Πρέπει να προχωρήσουμε. Πρέπει οι άνθρωποι να κάνουν το βήμα μόνοι τους».
«Είναι εκδήλωση ανοιχτού χώρου»
Σε ερώτηση για το εάν η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει κανονικά απάντησε: «Εδώ κάναμε παρέλαση την 25η Μαρτίου, δυο μέρες μετά την επιστράτευση των γιατρών. Η παρέλαση είναι για όλο τον κόσμο, είναι εκδήλωση ανοιχτού χώρου». Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να αυξήσουμε τα τεστ από τις 400 στις 600.000.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων