Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Κανονικά οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη – Κανονικά οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Όπως ανακοίνωσε ο Μάκης Βορίδης, οι παρελάσεις και οι εορτασμοί στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Την πραγματοποίηση των παρελάσεων και των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Καθώς η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε μίνι λοκντάουν λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, η συζήτηση για το εάν θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν οι εορτασμοί ή όχι έχει απασχολήσει έντονα τους ειδικούς και τους πολίτες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών, η απόφαση έχει πλέον ληφθεί και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Με συμμετοχή όλων οι παρελάσεις

Ερωτηθείς σχετικώς, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Μάκης Βορίδης επιβεβαίωσε πως θα γίνουν κανονικά οι εορτασμοί του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου, προσθέτοντας πως η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.

Όπως ανέφερε ο κ. Βορίδης, η παρέλαση θα γίνει «με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας».

«Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Γίνονται διαδηλώσεις όπως είναι δικαίωμα των πολιτών επομένως δεν μπορούμε να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024