Κάλεσμα του Βεζένκοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ρεάλ
Ο Σάσα Βεζένκοφ έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους οποίους κάλεσε να δώσουν δυναμικό παρών στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη 2η αγωνιστική της Euroleague όπου θα υποδεχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (8/10, 21:00) στο πιο δύσκολο έως τώρα επίσημο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Οι Ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν τη βοήθεια του κόσμου και ο Σάσα Βεζένκοφ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν εκείνον και τους συμπαίκτες του.
Το μήνυμα του Σάσα Βεζένκοφ:
«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξή του. Σίγουρα το παιχνίδι της Παρασκευής είναι από τα πιο απαιτητικά της φετινής σεζόν, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας και ελπίζουμε μετά το τέλος του αγώνα να τον κάνουμε χαρούμενο».
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.