Το «Πάμε Δανάη!» κάνει πραγματικά ό,τι μπορεί για να μας βάλει σε fit ρυθμούς.
Η κεφάτη παρέα της εκπομπής, σήμερα δοκίμασε την τύχη της στη γυμναστική. Και όχι σε οποιοδήποτε είδος της, αλλά… στην καλλισθενική!
Μαθήματα καλλισθενικής γυμναστικής λοιπόν, για την κεφάτη τετράδα των Δανάη Μπάρκα, Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργο Κρικοριάν!
Η Δέσποινα ήταν καταγγελτική, ο Άρης για ακόμη μία φορά μοίρασε γνώση, ο Γιώργος συγκέντρωσε πάνω του βλέμματα θαυμασμού, και η Δανάη χόρεψε και πανηγύρισε!
Τον πόντο της αποστολής κέρδισε ο Άρης, που σήκωσε το τιμημένο τρόπαιο, με τους αντιπάλους του να πανηγυρίζουν μαζί του!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.