Ο πατέρας του Νίκου Τσουμάνη είναι σοκαρισμένος από το θάνατο του γιου του και πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έχοντας στο λαιμό του διπλά tie wrap.
Το κούμπωμα στο πλάι και όλο το σκηνικό σύμφωνα με τους ειδικούς δείχνουν αυτοκτονία, και ο Λεωνίδας Τσουμάνης μίλησε στο protothema.gr για την απώλεια του γιου του.
Ο πατέρας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Τσουμάνη να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι είχαν να μιλήσουν εδώ και δέκα ημέρες.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν ίσως, δεν ξέρω τι να πω».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League