Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βασίλης με το «7» βάζει… buzzer beater στο Καραϊσκάκη

Ο Βασίλης με το «7» βάζει… buzzer beater στο Καραϊσκάκη

Στο κατάμεστο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια ιδιαίτερη βραδιά για το θρύλο του Θρύλου, Βασίλη Σπανούλη

Σε ρυθμούς ντέρμπι «αιωνίων» κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να υποδέχονται στο κατάμεστο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League.

Περίπου 25.000 οπαδοί των Πειραιωτών θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για το ματς με τον μεγάλο αντίπαλο, με σκοπό να πανηγυρίσουν το τρίποντο και την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βρεθεί στο γήπεδο για το ντέρμπι, αλλά και για να χειροκροτήσει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς για το εμφατικό διπλό στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ πριν από τρεις ημέρες.

Άλλα και για ακόμη έναν ιδιαίτερο λόγο.

Στο αποψινό ντέρμπι θα γίνει του… Βασίλη Σπανούλη, καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα τιμήσει τον σπουδαίο αρχηγό της ομάδας για την τεράστια προσφορά του από το 2010.

Ο Kill Bill θα γνωρίσει την αποθέωση στο Καραϊσκάκη από τους φίλους των Ερυθρόλευκων, που ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό για τον κορυφαίο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε και συγκίνησε με τα λόγια του, αλλά και την έκπληξη που του ετοίμασαν εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του, ο Σπανούλης θα τιμηθεί απόψε στο φαληρικό γήπεδο όπως του αρμόζει από τους οπαδούς από τους οποίους αγαπήθηκε όσο κανείς. Και σε ένα «αιώνιο» ντέρμπι μάλιστα, όπου το γήπεδο θα «βράζει».

«Αύριο βράδυ ο βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ στον ναό του ποδοσφαίρου» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, για την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο Καραϊσκάκη, και ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι θα γίνει πάρτι για… πάρτη ενός εκ των κορυφαίων ελλήνων αθλητών στην ιστορία του μπάσκετ.

Του Κill Bill, που έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στις μεγαλύτερες και αξέχαστες επιτυχίες του.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024