Η κάμερα του Τι Λες Τώρα βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της νέας σειράς που έρχεται στις 15 Οκτωβρίου στο MEGA.
Μια κλεφτή ματιά έριξε η εκπομπή στα γυρίσματα της σειράς, που υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.
Όπως δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Οκτωβρίου στους δέκτες μας, η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη που μιλούν όλοι με προφορά.
Ο Aλέξανδρος Αντωνόπουλος δήλωσε ότι είναι ενας αυστηρός υφυπουργός, «όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης».
Και προσέθεσε:
«Μου αρέσει που συμμετέχω στη σειρά, αλλά θα ήθελα παραπάνω».
Η Τζένη Μπόση ανέφερε ότι έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με το Μιχάλη και το Θανάση στο «δις εξαμαρτείν» .
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «θέλω να πηγαίνω στα γυρίσματα για να ξεκουράζομαι από το μωρό».
Ο Κώστας Καζάκας δήλωσε ότι η αλβανική γλώσσα είναι δύσκολη και ότι αποκρύπτει την «ταυτότητά» του στη σειρά, γιατί αντίστοιχα ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών, στην ελληνική κοινωνία υπάρχει ακόμη το στερεότυπο της αλβανικής καταγωγής.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση