Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμπέθεροι από τα Τίρανα - Το Tι λες τώρα στα παρασκήνια της νέας σειράς του MEGA

Συμπέθεροι από τα Τίρανα – Το Tι λες τώρα στα παρασκήνια της νέας σειράς του MEGA

Πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου στις 21.00. Τι αποκάλυψαν οι ηθοποιοί για τους ρόλους τους;

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Η κάμερα της εκπομπής «Tι λες τώρα!» βρέθηκε στα γυρίσματα και οι ηθοποιοί αναφέρθηκαν στους ρόλους που ενσαρκώνουν.

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε ως «Λίτσα Μπακλάβα», ή αλλιώς  «η κυρία Δημάρχου», η οποία είναι μία γυναίκα με απωθημένα και ματαιωμένες προσδοκίες. Μισεί τους πάντες και πρώτον από όλους τον άντρα της.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος, στον ρόλο του δημάρχου, έχει όλα τα ελαττώματα του βουλευτή της περιοχής αλλά χωρίς τις ικανότητές του στην εσωκομματική ανέλιξη. H γυναίκα του, η Λίτσα τον κάνει ότι θέλει και τον επηρεάζει στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρει.

Ο Daniel Nurka ως Άλφρεντ Ντουρχάϊ, στην αρχή όλοι νομίζουν ότι είναι λόρδος από το Λονδίνο. Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία κι αυτό, στην οικογένεια της αγαπημένης του Λίζας, αποτελεί «πρόβλημα».

Η Τζένη Καζάκου ενσαρκώνει τον ρόλο της αγαπημένης του Άλφρεντ, Λίζας Νταλαούρα. Κόρη της Πένης και του Λυκούργου. Γλυκιά, υποχωρητική και διαλλακτική. Θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας που την πνίγει λόγω υπερβολικής προστασίας

Η Σοφία Βογιατζάκη, ως Κλαίρη Γκαργκατζούδη, η εξ απορρήτων και κολλητή φίλη της Πένης, γνωρίζει όλα τα μυστικά της και δίνει πάντα τη λάθος συμβουλή. Έχει εμπορικό κατάστημα στο χωριό και γνωρίζει πολλά για όλες τις «κυρίες» του χωριού.

Ο Βασίλης Κούκουρας, ως Τόλης Κακαλιούρας, είναι ο  ωραίος της πόλης. Τον ονειρεύονται όλα τα θηλυκά της περιοχής και αυτός δεν τα αφήνει παραπονεμένα. Είναι όλες ευχαριστημένες μαζί του και πιο πολύ από όλες η γυναίκα του Ντιάνα.

Η σειρά ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου στις 21.00 στο MEGA

Η υπόθεση της σειράς

Η Πένη Νταλαούρα και ο άντρας της Λυκούργος ζουν μια άνετη ζωή στο Κουδουνάρι, μια κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας μαζί με την κόρη τους Λίζα.

Όταν έρχεται η στιγμή η Λίζα να κατέβει στην Αθήνα να ξεκινήσει τις σπουδές της σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, η Πένη ταξιδεύει μαζί της για την πρωτεύουσα προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί.

Η Λίζα δεν κατάφερε να περάσει στο Πανεπιστήμιο, όπως το αγόρι της ο Νικόλας Λαλαμπίρδας κι αυτό η Πένη το φέρνει βαρέως επειδή δεν μπορούσε να κάνει το ποστ που ήθελε, για την επιτυχία της κόρης της.

Στην Αθήνα που μετακομίζουν για συγκεκριμένο λόγο μητέρα και κόρη τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Η Πένη γνωρίζει έναν συνομήλικο της, γοητευτικό άντρα από την Αλβανία, τον Μπουκουράν και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Ένα βράδυ που η Λίζα λείπει η Πένη δέχεται στο διαμέρισμα τους τον Μπουκουράν. Την ίδια στιγμή φτάνει ξαφνικά από το Κουδουνάρι και ο συζυγός της, Λυκούργος.

Πρωταγωνιστούν

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024