Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου - «Παλιά η λέξη Αλβανός, ήταν ταυτισμένη με τον κλέφτη»

Μιχάλης Ρέππας & Θανάσης Παπαθανασίου – «Παλιά η λέξη Αλβανός, ήταν ταυτισμένη με τον κλέφτη»

Το «αχτύπητο» δίδυμο της κωμωδίας επιστρέφει στο MEGA και μίλησαν στην Ελένη Μενεγάκη για την νέα τους κωμωδία Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Η Ελένη Μενεγάκη τους καλωσόρισε το παλιό – καινούργιο τους σπίτι, στο MEGA και εκείνοι έσπευσαν να κάνουν χιούμορ με την ηλικία τους.

Γιατί έλειψαν τόσο καιρό;

«Επιστρέψαμε μετά από 25 χρόνια στην τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση, πόσο αγχώδης και κοπιαστική εργασία είναι. Δεν μπορώ να πω πως δεν πληρωνόμαστε, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που λες πραγματικά τα έχω πληρώσει αυτά τα λεφτά», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

«Είναι σωματική καταπόνηση, αλλά έχει και πολύ άγχος η τηλεόραση. Στο σινεμά ή το θέατρο ξέρει ο θεατής τι πάει να δει».

«Ο κόσμος νόμιζε ότι σνομπάραμε την τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχαμε χρόνο», παραδέχτηκε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Η νέα σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και οι Τρεις Χάριτες

Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» προετοιμάζονται για την ορμητική είσοδό τους, στο νέο πρόγραμμα του MEGA

O Μιχάλης Ρέππας και o Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες.

Έρχονται για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις.

«Πάντα ήθελα να το κάνω σίριαλ αυτό το θεατρικό. Έλεγα στον Θανάση ότι πρέπει να γίνει, ήρθε και η πανδημία και βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος»

«Η ιστορία ξεκινά όταν η μαμά του έργου τα φτιάχνει με έναν Αλβανό, μετά εμφανίζεται ο γαμπρός και ο συμπέθερος και όλα τα υπόλοιπα», αποκάλυψε το δίδυμο των δημιουργών.

«Παλιά η λέξη Αλβανός, ήταν ταυτισμένη με τον κλέφτη, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έχει αφομοιωθεί», παραδέχτηκε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Και οι τέσσερις ηθοποιοί στις Χάριτες ήταν θρησκευτικά ευλαβικές πάνω στο κείμενο», αποκάλυψε για τα παρασκήνια της αγαπημένης σειράς.

Η μεγάλη καριέρα, οι απώλειες και η Κάτια Δανδουλάκη

«Τι αφήσατε πίσω για να κάνετε αυτήν την επιτυχία;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη

«Εμείς και οι δύο δεν έχουμε μεγάλη οικογένεια. Αγαπάμε την δουλειά μας πολύ. Ζούμε και εργαζόμαστε ασκητικά. Χαιρόμαστε με την δουλειά και με την πανδημία υπήρξαμε δημιουργικοί. Γράψαμε και ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας και ένα θεατρικό έργο για την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια μας ζήτησε έναν μονόλογο.», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

«Η Κάτια Δανδουλάκη μας έκανε να αγαπήσουμε το αστυνομικό είδος. Ήταν δική της ιδέα να κάνουμε το Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε και το γράψαμε με επιτυχία», είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024