Αφροδίτη Λιάντου- «Στην Γη της Ελιάς έρχονται στιγμές που νιώθω πως δεν αντέχω άλλο»
Η νεαρή ηθοποιός που μας έχει εντυπωσιάσει μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο
«Ο αρχικός μου στόχος ήταν η μουσική. Να καταφέρω να γίνω γνωστή για την μουσική, γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω σχετικές σπουδές», είπε στην αρχή της τηλεοπτικής της εμφάνισης στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Ο Ανδρέας Γεωργίου της τηλεφώνησε ένα βράδυ, στις 23:00, και της είπε ότι την σκέφτεται για την «Γη της Ελιάς».
Η Αφροδίτη Λιάντου του ζήτησε το σενάριο και, μάλιστα, εξεπλάγη όταν κατάλαβε ότι ο ρόλος είναι πρωταγωνιστικός.
Έκανε το casting μέσω Skype!
Δούλεψε και με την μητέρα της το κείμενό της, η οποία την ενθάρρυνε γιατί, από ό, τι είπε η ίδια Αφροδίτη, «πιο παλιά δεν…τα’λεγε!». Αν δεν είχε βελτιωθεί, η μητέρα της πιθανά δεν θα την άφηνε να εκτεθεί με το σήριαλ.
Για τις εξελίξεις στην Γη της Ελιάς
Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για το σήριαλ και περιέγραψε τα όσα ζει ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει ως κατάσταση…θρίλερ!
Ο ρόλςο της είναι δύσκολος και η ηθοποιός κλαίει συχνά για τις ανάγκες του σήριαλ, περνώντας από ζόρικες ψυχολογικές μεταπτώσεις.
«Κάποιες φορές, θέλω να πάρω τη Βάνα (σ.σ: Δημητρίου) και να της πώ φτάνει πια, δεν αντέχω», δήλωσε χαριτολογώντας στην μεσημεριανή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.
Σχετικά με τον απαγωγέα, η Αφροδίτη Λιάντου είπε ότι δεν ξέρει ακόμα ποιος είναι. Δεν έδωσε κανένα spoiler για τα περί διαθήκης του πατέρα της Μυρτάλης Βρεττάκου, αλλά αποκάλυψε ότι όταν τη συναντά ο κόσμος μετά τα γυρίσματα στη Μάνη, της απευθύνονται στοργικά και ως..Μυρτάλη!
Δείτε και το βίντεο:
- Μία σύλληψη για τη φωτιά στο Καλοχώρι – Τι υποστήριξε ο 70χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα μηδέν – Παραιτήσεις, συγκρούσεις και το εντελώς αβέβαιο μέλλον
- Συρία: Συνελήφθη ο πυρήνας που βρίσκονταν πίσω από την βομβιστική επίθεση στη Δαμασκό
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- Ραγδαία αύξηση των κυβερνοεπιθέσεων παγκοσμίως
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Η «απόδραση» της Νταϊάνα: Τα παιδιά, ο Ντόντι και το σχέδιο Μαλιμπού
- Ο Τραμπ επέπληξε δημόσια τους ηγέτες του ΝΑΤΟ, αλλά στο παρασκήνιο ήταν διαφορετικά – Τι άλλαξε πριν φύγει;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442