Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλ. Χαρίτσης - Οφείλουμε να μην αφήσουμε να εκκολαφθεί ξανά το αυγό του φιδιού

Αλ. Χαρίτσης – Οφείλουμε να μην αφήσουμε να εκκολαφθεί ξανά το αυγό του φιδιού

«Η χλιαρή δήλωση από το υπουργείο Παιδείας, που κάνει λόγο γενικά για μειοψηφίες, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης

«Η εικόνα ομάδων νεοναζί να επιτίθενται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και πολίτες, χρησιμοποιώντας ως ορμητήριο σχολεία, πρέπει να ταρακουνήσει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες», δήλωσε σε συνέντευξή του, ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Μιλώντας στον ρ/στ «Flash 99.4» της Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στις εξελίξεις στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, δήλωσε ότι «η χλιαρή δήλωση από το υπουργείο Παιδείας, που κάνει λόγο γενικά για μειοψηφίες, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ενώ οι εξοργιστικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας ξεπλένουν τη νεοναζιστική δράση. Είναι ευθύνη όλων μας να απομονώσουμε τέτοιες νεοναζιστικές πρακτικές και να μην αφήσουμε να εκκολαφθεί ξανά το αυγό του φιδιού», υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης.

Διαβάστε επίσης: Το αυγό του φιδιού δεν είναι μόνο στην Σταυρούπολη, είναι παντού – Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση

«Η κοινωνία βλέπει διαρκώς τα αδιέξοδα που δημιουργεί η κυβέρνηση»

«Η κυβέρνηση είναι εθισμένη στην επικοινωνιακή διαχείριση κρίσιμων θεμάτων και προσπαθεί να παρουσιάσει επιτυχίες, που δεν αντανακλώνται στην πραγματική οικονομία», δήλωσε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ΕΣΠΑ.

«Ειδικά σε μια περίοδο κρίσης, που έχει φέρει πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στα όρια του λουκέτου, είναι κρίσιμο να αντιμετωπιστεί η έλλειψη ρευστότητας και να υπάρξει ρύθμιση του χρέους της πανδημίας», εξήγησε ο κ. Χαρίτσης, καθώς «νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα κληθούν το επόμενο διάστημα να αποπληρώσουν υποχρεώσεις, ύψους 20 δισ., που είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας».

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους της πανδημίας σε 120 δόσεις και κούρεμα της βασικής οφειλής «είναι κρίσιμη, για να πάρει η πραγματική οικονομία μπροστά, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να την συζητήσει» υποστήριξε, προσθέτοντας ότι δεν έγινε δεκτή από την κυβέρνηση ούτε η τροπολογία του κόμματός του για μείωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα κατώτατα επιτρεπτά ευρωπαϊκά όρια στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τη βενζίνη.

«Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει βιοτικά προβλήματα και βλέπει συνεχώς μπροστά της τα αδιέξοδα που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη», κατέληξε ο κ. Χαρίτσης, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει «μια θετική πολιτική διέξοδο για την επόμενη μέρα, με μια τεκμηριωμένη και ταυτόχρονα ριζοσπαστική πρόταση προοδευτική διακυβέρνησης ».

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024