Όλα τα είδη γραφικής ύλης, οι υπολογιστές, το προβολικό, τα είδη καθαρισμού και τα χρώματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ παραδόθηκαν από τον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού & Υποδομών του ΟΠΑ

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η δράση στήριξης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) προς τους κατοίκους του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας της Βόρειας Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, όλα τα είδη γραφικής ύλης, οι υπολογιστές, το προβολικό, τα είδη καθαρισμού και τα χρώματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΟΠΑ, αλλά και από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που συνεισέφεραν σε αυτόν το σκοπό (EPSON HELLAS, Οmikron Electronics, ΕΒΙΑΡ, Αφοί Μπούντρη, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ), παραδόθηκαν από τον Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού & Υποδομών του ΟΠΑ, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Δράκο, στους ενδιαφερόμενους φορείς.

Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντώνης, συγχαίρει τα μέλη της κοινότητας που-για άλλη μια φορά-ανταποκρίθηκαν σε ένα κοινωνικό κάλεσμα με ουσιαστική συνεισφορά σε συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στη μέριμνα για την ομαλή λειτουργία των χώρων εκπαίδευσης.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr