Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένουμε όρθιοι - Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας στο Καλλιμάρμαρο

Μένουμε όρθιοι – Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας στο Καλλιμάρμαρο

Το καλοκαίρι του 2021 σημαδεύτηκε από την πιο καταστροφική πυρκαγιά όλων των εποχών. Οι άνθρωποι και το περιβάλλον των περιοχών αυτών χρειάζονται την βοήθεια όλων μας.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, όλοι μαζί προχωράμε μπροστά για έναν κοινό σκοπό, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως η αλληλεγγύη και η προσφορά είναι ο δρόμος για να ανθίσει η ζωή ξανά.

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μίας μεγάλης συναυλίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν  με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Επίσης, οι κοινωφελείς επιχειρήσεις των Δήμων θα φροντίσουν ώστε, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη μεγάλη αυτή συναυλία, να στηρίξουν με κάθε τρόπο αναγκαιότητες που προέκυψαν από την φυσική και οικονομική καταστροφή της πυρκαγιάς.

Στο κάλεσμά τους συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σημαντικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), που ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραγωγή και την εκτέλεση της συναυλίας μέσω των εταιρειών του, σε  σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνδράμει παραχωρώντας ευγενικά το Παναθηναϊκό Στάδιο, στο κέντρο της Αθήνας για την διεξαγωγή της συναυλίας και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.

Ο Δήμος Αθηναίων ανταποκρίθηκε άμεσα καλύπτοντας πάγιες ανάγκες και διαθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές.

Η Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων HERCA προσφέρει όλο τον τεχνικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την συναυλία.

Τέλος, εταιρείες τροφίμων, ποτών, γενικού εξοπλισμού συνδράμουν καλύπτοντας τις ανάγκες της διοργάνωσης.

INFO

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου
Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ» – Συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας

Ώρα προσέλευσης: 18.00
Ώρα έναρξης: 20.00

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους καλλιτέχνες και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς καθώς και σε όλους τους συντελεστές της συναυλίας για την ευγενική τους συμμετοχή.

Διοργάνωση: 
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ιστιαίας.
Το όλο εγχείρημα υλοποιείται με την στήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που παραχωρεί το Παναθηναϊκό Στάδιο όπως επίσης και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, του Αθήνα 9,84 και της HERCA.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024