Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid: Ανανέωση κορυφής

Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid: Ανανέωση κορυφής

H γερμανική φίρμα ετοιμάζει την ανανεωμένη εκδοχή της Cayenne που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην παραλλαγή Turbo S E-Hybrid η οποία αναμένεται να αυξήσει την ισχύ της στους 700 ίππους.

H Cayenne προβάρει μια σειρά αλλαγών που θα φροντίσουν να ανανεώσουν το ενδιαφέρον για το μεγαλύτερο SUV της Porsche.

Μια προσεκτική παρατήρηση στην όψη της αποκαλύπτει μια πιο αιχμηρή σχεδιαστική προσέγγιση που συνοψίζεται σε ένα πιο επιθετικό προφυλακτήρα πάνω από τον οποίο δεσπόζει μια φαρδιά ορθογώνια γρίλια που πλαισιώνεται από δύο εισαγωγές αέρα που με τη σειρά τους ενσωματώνουν LED ημέρας.

Τα κεντρικά φωτιστικά σώματα καλύπτοντα προς το παρόν από καμουφλάζ ωστόσο, ακόμα και έτσι, είναι σαφές ότι υιοθετούν ένα πιο κυκλικό σχήμα.

Το καπό υιοθετεί δύο πιο ήπιες πτυχώσεις που φτάνουν ως την βάση του παρμπρίζ ενώ όπως ισχύει για τις υβριδικές Porsche, έτσι και στην περίπτωση του συγκεκριμένου πρωτοτύπου οι δαγκάνες των φρένων βάφονται σε ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Την ανανεωμένη αισθητική συμπληρώνει η ανασχεδίαση του αεροδυναμικού διαχύτη στο πίσω τμήμα που υιοθετεί μια λιγότερο κατακερματισμένη αισθητική.

Επίσης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τις πρώτες λήψεις από το εσωτερικό όπου ξεχωρίζουν ένας επιλογέας ανάλογος της 911 ενώ την ίδια προέλευση φαίνεται να έχει και το τιμόνι.

Το infotainment εξακολουθεί να φιλοξενείται σε οθόνη 12,3 ιντσών, και προφανώς θα ενσωματώνει και στην προκειμένη περίπτωση σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, σύστημα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών και λογισμικά Android Auto και Apple CarPlay.

Σε ό,τι αφορά το κινητήριο σύνολο, αυτό αναμένεται να εξακολουθεί να αποτελέσει από τον συνδυασμό V8 κινητήρα 4,0 λίτρων και ηλεκτρικού μοτέρ με τη διαφορά ότι θα πρόκειται για μια αναβαθμισμένη διαμόρφωση στα πρότυπα της αντίστοιχης έκδοσης της Panamera με απόδοση 700 ίππους.

Η πρεμιέρα της αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2022 ενώ, από τα τέλη της χρονιάς θα ακολουθήσει την ίδια λογική και η Cayenne Coupe.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024