Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γουόριορς – Χωρίς τους Τόμπσον και Γουάισμαν στα πρώτα επίσημα ματς

Γουόριορς – Χωρίς τους Τόμπσον και Γουάισμαν στα πρώτα επίσημα ματς

Οι Γουόριορς βλέπουν την κατάσταση των Κλέι Τόμπσον και Τζέιμς Γουάισμαν να βελτιώνεται όμως θα περιμένουν λίγο ακόμα για να τους ξαναδούν στη δράση

Μετά από πολύ καιρό οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς μπορούν να χαμογελούν γιατί πλησιάζει η στιγμή που θα παραταχθούν πλήρεις και χωρίς τραυματισμούς στο παρκέ.

Και αυτό γιατί η κατάσταση αποθεραπείας των Κλέι Τόμπσον και Τζέιμς Γουάισμαν σημειώνει ενθαρρυντική βελτίωση και σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στη δράση, όχι όμως ακόμα.

Όπως γνωστοποίησαν οι ιθύνοντες των «Πολεμιστών», η ομάδα θα αγωνιστεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της κανονικής περιόδου του NBA χωρίς τους δύο παίκτες, οι οποίοι σταδιακά θα μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς.

Ο Γουάισμαν είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου σε ένα ματς με τους Ρόκετς τον περασμένο Απρίλιο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της περσινής σεζόν, όμως πλέον είναι θέμα χρόνου να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.

Όσον αφορά τον Κλέι Τόμπσον, τον ενδεχομένως πιο άτυχο αθλητή της λίγκας τα τελευταία χρόνια, πληροφορίες τον θέλουν έτοιμο κοντά στα Χριστούγεννα όμως το franchise του Σαν Φρανσίσκο αισιοδοξεί να τον έχει και πιο νωρίς σε διαθεσιμότητα.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ είχε πάθει ρήξη χιαστού στο τελευταίο παιχνίδι τελικών του 2019 κόντρα στους Ράπτορς με αποτέλεσμα να χάσει τη σεζόν 2019-20.

Ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο, όντας έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα σε μία προπόνηση χάνοντας δεύτερη συνεχόμενη σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Sports in

«Το όριο είναι η πείνα» – Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή ενάντια στις πολιτικές λιτότητας του Μιλέι

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024