Big Brother – Μέσα στο καμάρι ο πατέρας του Πέτσα – «Η Ανχελίτα είναι η καινούργια νύφη μας»
Ο Παναγιώτης έχει έρθει... πάρα πολύ κοντά με την Ανχελίτα και ο πατέρας του αισθάνεται περήφανος για τον γιο του
Μέσα στο καμάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον γιο του ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.
Ως γνωστόν, ο πρώην παίκτης του GNTM και νυν παίκτης του Big Brother 2 έχει συνάψει σχέση με τη συμπαίκτριά του, Ανχελίτα. Και η σχέση αυτή έφερε… καυτά πλάνα.
Τι δήλωσε ο πατέρας του
«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω».
Όσον αφορά την ακατάλληλη σκηνή στο ντους, είπε:
«Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».
Δείτε τις δηλώσεις:
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 46 νεκροί σε τρεις επιθέσεις ενόπλων στην πολιτεία του Νίγηρα
- Εκουαδόρ: Η αστυνομία ανακάλυψε οκτώ ανθρώπινα κεφάλια και ένα «μήνυμα»
- Το Ιράν δεν σκοπεύει να αφήσει τις επενδύσεις στην πυρηνική ενέργεια
- Λίβερπουλ – Μπράιτον 3-0: Στους «16» του FA Cup με σούπερ Σαλάχ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.02.2026]
- Ίντερ – Γιουβέντους 3-2: Οι Νερατζούρι πήραν το derby d’ Italia

